Ompelimo Vaasa

Ammattitaitoinen ompelupalvelu

Vaatekorjaukset, uudet vaatteet ja sisustusompelu

Tammipiha, Pitkäkatu 28-30 Vaasa

Drop-In palvelu!

Ammattitaitoinen ompelupalvelu

Vaatekorjaukset, uudet vaatteet ja sisustusompelu

Tammipiha, Pitkäkatu 28-30 Vaasa

Drop-In palvelu!

Lisää

Ompelimo Vaasa 13 tuotetta.

Näytetään 1 - 13 / 13 tuotteesta
 • Kodintekstiilit mittojen mukaan Täydellinen tupaantuliaislahja! Korkealaatuiset verhot, tyynyt ja liinat mittojen mukaan ommeltuna lahjaksi ystävän kotiin tai mökille! Autamme mielellämme niin kankaiden valinnassa kuin suunnittelussa, teemme myös kotikäyntejä. Tilattuasi lahjakortin lähetämme sen PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta...

  50,00 €
  Toimitus sähköpostiin 1-2 arkipäivän aikana.
 • Ekologinen ja arvostettu lahja Ratkaisee ystäväsi vaatehuolet! Lahjaksi voi antaa myös vaatekorjauksia esim. vetoketjunvaihdon, farkkujen paikkauksen, saumojen korjauksen, nappien ompelun tai istuvuusmuutoksen lempivaatteisiin. Tilattuasi lahjakortin lähetämme sen PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit lähettää sen eteenpäin tai...

  25,00 €
  Toimitus sähköpostiin 1-2 arkipäivän aikana.
 • Ammattilaisen työtä Monen vuoden kokemuksella Ilman ajanvarausta Juhlapukua tulee sovittaa, jotta voimme laskea hinnan muutostöille. Sovitus on maksuton.Ota mukaan pukusi, kengät ja puvun alle tulevat alusvaatteet ja tule käymään meillä osoitteessa Pitkäkatu 28, Vaasa. Tavallisimmat kysymykset ja vastaukset niihin löytyvät alta.

 • Nopea ja ammattitaitoinen ompelupalvelu Ajanvarausta ei tarvita Saat tekstiviestin kun työ on valmis Jotta voimme laskea hinnan muokkauksille, täytyy vaatetta ensin sovittaa. Sovitus on maksuton. Ota mukaan puhtaat muokattavat vaatteesi ja tule käymään meillä osoitteessa Pitkäkatu 28 Vaasassa. Tervetuloa!

 • Nopeaa ja näppärää Ammattilaisen työtä Ympäristöystävällistä Tiesitkö, että yksien farkkujen valmistamiseen tarvitaan noin 10 000 litraa vettä? Pitkitä lempifarkkujesi elinkaarta korjaamalla ne, kun ne menevät rikki.Me vaihdamme napit ja vetoketjut sekä vahvistamme kuluneet paikat ja paikkaamme reiät.

 • Vaatteita naisille mittojen mukaan Yksilöllistä huippulaatua ammattitaidolla   Paikallista osaamista Vaasasta Uutuus! Nyt voit tilata persoonallisia, lähellä tehtyjä huippulaatuisia vaatteita. Ompelemme juuri haluamasi vaatteen juuri omien mittojesi mukaan!Tervetuloa suunnittelukäynnille! Useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset alla.

 • Ammattilaisen työtä Monen vuoden kokemuksella Ilman ajanvarausta Hääpukua tulee sovittaa, jotta voimme laskea hinnan muutostöille. Sovitus on maksuton.Ota mukaan hääpukusi, kengät ja puvun alle tulevat alusvaatteet ja tule käymään meillä osoitteessa Pitkäkatu 28, Vaasa. Tavallisimmat kysymykset ja vastaukset niihin löytyvät alta.

 • Nopea ja ammattitaitoinen ompelupalvelu Ompelemme kaikenlaista vaatetta Ilman ajanvarausta Ei kannata heittää vaatetta menemään, jos vaikka siitä on nappi irronnut, sauma irvistää tai kankaassa on reikä. Ota mukaan puhtaat muokattavat vaatteesi ja tule käymään meillä osoitteessa Pitkäkatu 28 Vaasan keskustassa. Tervetuloa!

 • Verhot, tyynyt, pöytäliinat ym. Myös paloturvallisia kankaita Täyden palvelun paketti Valikoimassamme on kankaita, jotka sopivat julkisiin tiloihin. Täyden palvelun pakettimme kattaa suunnittelun, mittauksen, valmistuksen ja asennuksen. Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen: info@alexandramia.fi

 • Tyynyt, pöytäliinat, sängynpeitteet ym. Mittojen mukaan Suuri valikoima kangaskarttoja Ompelemme kodin sisustustekstiilit tilauksesi mukaan ateljeessamme Vaasassa. Nettikaupassamme voit tutustua meihin ja valikoimaamme. Jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä tai etsit erikoisratkaisuja, ota meihin yhteyttä!

 • Nopea ja ammattitaitoinen palvelu Monen vuoden kokemuksella Ilman ajanvarausta Jotta voimme laskea hinnan muutostöille, täytyy vaatetta ensin sovittaa. Sovitus on maksuton. Ota mukaan puhtaat muokattavat vaatteesi ja tule käymään meillä osoitteessa Pitkäkatu 28 Vaasan keskustassa. Tervetuloa!

 • Nopea ja ammattitaitoinen palvelu Vetoketjunvaihdot kaikkiin vaatteisiin Ilman ajanvarausta Vetoketjun rikkoutumisen takia ei kannata heittää vaatetta menemään! Ota mukaan puhtaat muokattavat vaatteesi ja tule käymään meillä osoitteessa Pitkäkatu 28 Vaasan keskustassa. Tervetuloa!

 • Räätälöidyt verhot Nopea ja ammattitaitoinen palvelu Suuri valikoima kangaskarttoja Tervetuloa suunnittelemaan uudet verhosi meidän kanssamme! Oli sinulla sitten selkeä visio tai tarvitset apua - meiltä löytyy kankaat, ideat ja osaaminen.Ota mukaan mitat ja mielellään myös kuva ikkunastasi, niin ryhdymme toimeen!

Näytetään 1 - 13 / 13 tuotteesta