Ostoehdot

Tuotteiden tilaaminen

Verkkomyymälästä voi tilata:

Kankaita metreittäin

Tilatun kankaan pituus ilmoitetaan metreissä kahden desimaalin tarkkuudella. Tilatun kankaan pituuden ei tarvitse olla täysiä metrejä. Tilauksen vähimmäismäärä on 1,00 metriä.
Huomaa, että kangastilaus on sitova eikä kangasta voi palauttaa, koska se leikataan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vakiotuotteet

Kappaleittain myytävät tuotteet. Ilmoita haluamasi määrä. Ei vähimmäistilausmäärää.

Mittatilaustuotteet

Verkkomyymälässä voit ostaa mittatilauksena verhoja, tyynynpäällisiä ja pöytäliinoja. Valitse malli, kangas ja ripustusvaihtoehto ohjeiden mukaan ja ilmoita haluamasi mitat.
Ohjelma laskee hinnan automaattisesti. Huomaa, että vastaat itse mittojen oikeellisuudesta. Ilmoita tiedot huolellisesti. Mittatilaustyönä valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta
eikä kauppaa sen vuoksi voi purkaa. Jos tarvitset apua mittojenotossa, katso sitä koskevat ohjeemme tai ota meihin yhteyttä.

Palautus

Vain vakiotuotteilla on palautusoikeus. Mittatilaustyönä tilattuja tai asiakkaan mittoihin jälkikäteen sovitettuja tuotteita ei voida myydä uudelleen eikä palautusoikeus sen vuoksi koske niitä.
Palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta. Palautus on maksuton.

Näin toimit, jos palautat:
1. Paketoi tuotteet huolellisesti. Varmista, että alkuperäisen paketin osoitelappu on näkyvillä.
2. Vie paketti noutopisteeseen.
3. Paketti palautetaan alkuperäisen osoitelapun tietojen mukaan. Jos osoitelappu ei ole enää tallessa, palautus onnistuu postissa myös kertomalla kyseessä olevan asiakaspalautus Syateljé alexandra&mia Ompelimo Oy:lle (sopimusnumero 645094).


Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen tai vastaavaan pakkaukseen. Vastaanotettuamme tuotteen ja todettuamme sen olevan käyttämätön ja vahingoittumaton, mitätöimme laskun/maksamme takaisin tuotteesta maksamasi hinnan rahtikustannuksia lukuun ottamatta. Emme vastaa tuotteesta, joka on vahingoittunut riittämättömän pakkauksen vuoksi tai joka on kadonnut kuljetuksen aikana.

Reklamaatio

Jos tuote on vastoin odotuksia virheellinen tai jos mittojen mukaan ommellun tuotteen mitat ovat virheelliset, ota meihin välittömästi yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
Reklamaatioaika on 30 päivää.

Rekisteröinti

Uudet asiakkaat voivat joko maksaa ostoksensa saman tien tai rekisteröityä järjestelmäämme henkilötiedoillaan. Jos valitset henkilötietojen rekisteröinnin, sinun on helpompi
seurata tilaustasi. Emme koskaan luovuta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle.Täytettyäsi osoitetiedot valitse maksutapa ja hyväksy tilaus. Saatuamme tilauksen lähetämme
tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksuvaihtoehdot

Klarna

Klarna-maksupalvelussa voit maksaa tilauksesi laskulla, osamaksulla, luottokortilla tai suoramaksuna.
Saat laskun sähköpostitse samalla kun lähetämme tilauksen. Laskulla on 14 päivän maksuaika.
Lisätietoa ja täydelliset ehdot Klarnan maksutavoista löydät osoitteessa Klarna.fi.

Klarna Checkout

Käytämme Klarna Checkout -palvelua. Saat lisätietoa maksutapahtumasta Klarnan asiakaspalvelusta. Klarna Checkout täydentää osan tiedoistasi heti kun ohjelma on tunnistanut sinut. Tunnistamisessa tarvittavat tiedot voivat vaihdella
ostotapahtumien ja asiakkaiden mukaan. Klarna Checkout ei tarkasta luottotietoja automaattisesti vaan tarvittaessa valitsemastasi maksuvaihtoehdosta riippuen.
Klarnan tekemät luottotiedustelut eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi eivätkä niitä voi nähdä muut luottotietoja tarkastavat yritykset, kuten pankit.
Tunnistautumisen jälkeen Klarna Checkout kertoo, mitkä maksuvaihtoehdot ovat valittavissa. Oletusvaihtoehto on lasku, mutta voit yhtä hyvin valita jonkun muun vaihtoehdon,
esimerkiksi suoramaksun verkkopankissa tai luottokorttimaksun. Tarjolla olevat maksuvaihtoehdot voivat vaihdella. Voit halutessasi suojata Klarna Checkout -palvelun käytön PIN-koodilla.

Ennakkomaksu

Voit maksaa tilauksesi myös maksamalla tuotteet ennakkoon tilillemme. Toimitamme tuotteet vastaanotettuamme maksun. Klikkaa painiketta "Yritysasiakkaat/
maksuvaiheoehdot"ja seuraa ohjeita.

Arvonlisävero ja rahtimaksut

Suomi ja Ahvenanmaa, EUR

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Ahvenanmaalle toimitettavien tuotteiden loppusummasta vähennetään arvonlisävero.

Rahtimaksu

MyPack: 9,50 €/tilaus
Posti - Postipaketti: 8,05 €/tilaus
Yli 150 €:n arvoiset tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.

Nouto

Tuotteet voidaan noutaa ilman toimituskustannuksia myymälästämme Vaasassa. Osoite: Pitkäkatu 28–30 65100 VAASA

Ruotsi, SEK

Kaikki hinnat on ilmoitettu kruunuissa ja ne sisältävät suomalaisen arvonlisäveron 24 %.

Rahtimaksu

MyPack: 116 SEK/tilaus.
Postipaketti: 123,90 SEK/tilaus
Yli 1400 SEK:n arvoiset tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.

Toimitusaika

Varastotuotteet toimitetaan 1–3 työpäivässä, tilaustuotteet 2–3 viikossa ja räätälöidyt tuotteet 1–4 viikossa. Tuotteet toimitetaan tilaajan ilmoittamaa osoitetta lähimpänä
olevaan Itellan postitoimistoon/Mypack-palvelupisteeseen. Kaikki tilatut tuotteet toimitetaan kerralla.

Muut ehdot

Alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan lupa tuotteiden tilaamiseen verkossa.
Pidätämme oikeuden korjata tuote- ja hintatietojen syöttämisen yhteydessä tapahtuvat mahdolliset inhimilliset virheet. Otamme tällöin aina yhteyttä asiakkaaseen ennen tilauksen toteuttamista.
Jos asiakas maksaa tuotteen, joka on loppunut varastosta eikä loppumisesta ole ilmoitettu verkkokaupassa eikä tuotetta enää voi tilata lisää, pidätämme oikeuden purkaa kaupan.
Otamme tällöin yhteyttä asiakkaaseen ja palautamme ostosumman.

Force Majure-ehdot

Emme ole vastuussa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy sellaisten olosuhteiden seurauksena, joihin me emme voi vaikuttaa, kuten sota, luonnonkatastrofi, vienti-
tai tuontikielto, viranomaispäätös, julkisen liikenteen häiriö tai muu vastaava tapahtuma, joka vaikeuttaa tai estää verkkomyymälän toimintaa

Henkilötietojen käsittely

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Keräämme meille lähettämäsi tiedot, kuten tilauksesi, rekisteröitymisesi verkkokauppaan, uutiskirjeen tilauksen tai yhteydenottosi asiakaspalveluumme.  Henkilötiedot, joita säilytämme, ovat nimi, kotiosoite tai työpaikan osoite, postinumero, postitoimipaikka, kotimaa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaushistoria, tekniset tiedot ja evästeet. Tiedot säilytetään, jotta voimme kehittää palveluitamme ja parantaa asiakaspalveluamme.
Tiedot tallennetaan tietojärjestelmiin, ja ainoastaan valtuutetut henkilöt voivat käyttää tietoja.
Sinulla asiakkaana on oikeus tarkistaa, mitkä tiedot sinusta säilytetään asiakasrekisterissämme. Voit myös kirjautua tilillesi ja muuttaa tai poistaa osoitetietoja.