Hei, tervetuloa meille!

Löydät ateljeemme Tammipihasta Vaasasta osoitteessa Pitkäkatu 28-30.

Ensimmäinen alexandra&mia-ateljee avattiin vuonna 2011 Mustasaaren Koivulahdessa. Yritys muutti Vaasaan vuonna 2014. Nykyään ompelimossa ja kangasliikkeessä työskentelee omistaja Maria Holm ja kolme työntekijää.

Ompelimona olemme erikoistuneet vaatemuokkauksiin ja -korjauksiin, naisten ateljeevaatteisiin sekä sisustustekstiileihin. Asiakkaihimme lukeutuu niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. Meille on tärkeää tekstiilien ja vaatteiden kestävä käyttö ja eettinen kulutus. Kun päätät korjata vaatteesi sen sijaan, että ostaisit uutta, teet ympäristöystävällisen valinnan ja tuet samalla paikallista käsityöläistä.
Lue lisää ompelupalveluistamme tästä.

Kun käytät meidän palveluitamme, voit olla varma, että ammattilainen tekee työn huolellisesti ja taitavasti pysyen aikataulussa. Tunnussanojamme ovat laatu, kestävyys ja tyytyväiset asiakkaat!

Verkkokaupastamme voit helposti ostaa kankaita, mattoja, valmisverhoja sekä mittatilausverhoja. Voit myös käyttää ompelupalvelua online vaatekorjauksiin. Vaasan liikkeessä on kymmenen koneen ompelimo ja kolme ammattitaitoista ompelijaa valmiina ottamaan tilauksesi vastaan.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä, niin autamme sinua! Löydät meidät ateljeestamme, verkkokaupasta, Facebookista ja Instagramista.

Terveisin
Maria Holm, omistaja

   
Kuvat: VILJA Media