Verho-ompelu

Uusi

Räätälöidyt verhot

Nopea ja ammattitaitoinen palvelu

Suuri valikoima kangaskarttoja

Tervetuloa suunnittelemaan uudet verhosi meidän kanssamme!

Oli sinulla sitten selkeä visio tai tarvitset apua - meiltä löytyy kankaat, ideat ja osaaminen.

Ota mukaan mitat ja mielellään myös kuva ikkunastasi, niin ryhdymme toimeen!

Tiedot

Tiedot

Mitä se maksaa?

Koko hinnasto löytyy täältä. 

Voinko lainata kangasnäytteitä?

Tottakai. Haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi ja saat iloa uusista sisustustekstiileistäsi pitkään. Voit aina lainata meiltä kangasnäytteitä varmistaaksesi, että kangas varmasti sopii kotiisi.

Miksi käyttäisin teidän palveluanne?

Yhtenäiset ja tyylikkäät sisustustekstiilit lisäävät kotisi viihtyisyyttä. Meiltä saat ratkaisut, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. Kun käytät ompelupalveluitamme, voit olla varma, että työ on hyvin tehty. Samalla tuet paikallista käsityötä. Arvostamme korkeaa laatua ja kestävyyttä.

Mikä on toimitusaika?

Toimitusaika on 1-14 päivää varastokankaista tehdyille verhoille, ja 7-21 päivää tilauskankaista tehdyille verhoille. Jos työn tulee olla valmis tiettynä päivänä, kerrothan siitä meille tilauksesi yhteydessä.

Missä työ tehdään?

Koulutetut, ammattitaitoiset ompelijamme työskentelevät viihtyisässä ateljeessa Suomen aurinkoisimman kaupungin Vaasan keskustassa.

Mitä teette ympäristön hyväksi?

Käytämme uudelleen melkein kaiken meille saapuvasta pakkausmateriaalista. Lajittelemme jätteet huolellisesti. Liikkeemme muovikassit on valmistettu kierrätetystä muovista, ja kangaskassimme on ommeltu ateljeessamme uusiomateriaalista. Yritämme levittää tietoutta tekstiilien kierrätyksestä, uudelleen käytöstä ja ympäristövaikutuksista.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä sähköpostilla info@alexandramia.fi, soita +358505714742 tai jutellaan chatissa, joka löytyy tuosta alaoikealta (arkisin 10-17).

Liittyvät kirjoitukset