Naisten vaatteiden muokkaus

Uusi

Nopea ja ammattitaitoinen palvelu

Monen vuoden kokemuksella

Ilman ajanvarausta

Jotta voimme laskea hinnan muutostöille, täytyy vaatetta ensin sovittaa. Sovitus on maksuton.

Ota mukaan puhtaat muokattavat vaatteesi ja tule käymään meillä osoitteessa Pitkäkatu 28 Vaasan keskustassa. Tervetuloa!

Tiedot

Tiedot

Mitä se maksaa?

Koko hinnaston löydät täältä. Jotta voimme laskea hinnan muutostöille, täytyy vaatetta ensin sovittaa. Sovitus on maksuton.

Ompeletteko kaikenlaisia vaatteita?

Kyllä, me ompelemme kaikenlaisia vaatteita ja materiaaleja, myös nahkaa. Juhlavaatteiden sovitukseen tulee ottaa mukaan kengät ja juhlapuvun alla käytettävät alusvaatteet.

Pitääkö vaatteet pestä ensin?

Tietysti, muokkaamme vain puhtaita vaatteita! Vaatteiden pitää olla puhtaita ja niiden taskujen tyhjät. Emme vastaa taskuihin unohtuneista tavaroista.

Miksi toisin vaatteeni juuri teille?

Kun tuot vaatteesi meille muokattavaksi, voit olla varma, että ompelutyö on hyvin tehty. Meille on tärkeää työn korkea laatu ja kestävyys. Kun käytät ompelupalveluitamme, tuet samalla paikallista käsityötä ja nuorta yrittäjyyttä. Vaatteiden muokkaus ja korjaus on myös ympäristöystävällinen teko.

Kuinka kauan siinä menee?

Toimitusaika on 1-14 päivää siitä, kun vaate on jätetty meille tai sopimuksen mukainen. Jos vaatteen pitää olla valmis tiettynä päivänä, kerrothan siitä meille. Ilmoitamme tekstiviestillä, kun vaate on valmis noudettavaksi.

Onko teillä takuu?

Meillä on tyytyväisyystakuu. Maksat vasta, kun olet tyytyväinen ja vaate istuu niin kuin pitää. Jos et ole tyytyväinen työhön, ota välittömästi yhteyttä sähköpostilla info@alexandramia.fi

Missä työ tehdään?

Koulutetut, ammattitaitoiset ompelijamme työskentelevät viihtyisässä ateljeessa Suomen aurinkoisimman kaupungin Vaasan keskustassa.

Mitä teette ympäristön hyväksi?

Käytämme uudelleen melkein kaiken meille saapuvasta pakkausmateriaalista. Lajittelemme jätteet huolellisesti. Liikkeemme muovikassit on valmistettu kierrätetystä muovista, ja kangaskassimme on ommeltu ateljeessamme uusiomateriaalista. Yritämme levittää tietoutta tekstiilien kierrätyksestä, uudelleen käytöstä ja ympäristövaikutuksista.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä sähköpostilla info@alexandramia.fi, soita +358505714742 tai jutellaan chatissa, joka löytyy tuosta alaoikealta (arkisin 10-17)

Liittyvät kirjoitukset