Lahjakortti - verhot ja kankaat

Uusi

Kodintekstiilit mittojen mukaan

Täydellinen tupaantuliaislahja!


Korkealaatuiset verhot, tyynyt ja liinat mittojen mukaan ommeltuna lahjaksi ystävän kotiin tai mökille! Autamme mielellämme niin kankaiden valinnassa kuin suunnittelussa, teemme myös kotikäyntejä.

Tilattuasi lahjakortin lähetämme sen PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit lähettää sen eteenpäin tai tulostaa.

Tiedot

loader

* vaaditut kentät

50,00 €

Tiedot

Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta tilauspäivästä.

Mitä se maksaa?

Koko hinnaston löydät täältä.

Miksi käyttäisin teidän palveluanne?

Yhtenäiset ja tyylikkäät sisustustekstiilit lisäävät kotisi viihtyisyyttä. Meiltä saat ratkaisut, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. Kun käytät ompelupalveluitamme, voit olla varma, että työ on hyvin tehty. Samalla tuet paikallista käsityötä. Arvostamme korkeaa laatua ja kestävyyttä.

Voinko lainata kangasnäytteitä?

Tottakai. Haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi ja saat iloa uusista sisustustekstiileistäsi pitkään. Voit aina lainata meiltä kangasnäytteitä varmistaaksesi, että kangas varmasti sopii kotiisi.

Missä työ tehdään?

Koulutetut, ammattitaitoiset ompelijamme työskentelevät viihtyisässä ateljeessa Suomen aurinkoisimman kaupungin Vaasan keskustassa.

Mitä teette ympäristön hyväksi?

Käytämme uudelleen melkein kaiken meille saapuvasta pakkausmateriaalista. Lajittelemme jätteet huolellisesti. Liikkeemme muovikassit on valmistettu kierrätetystä muovista, ja kangaskassimme on ommeltu ateljeessamme uusiomateriaalista. Yritämme levittää tietoutta tekstiilien kierrätyksestä, uudelleen käytöstä ja ympäristövaikutuksista.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä sähköpostilla info@alexandramia.fi, soita +358505714742 tai jutellaan chatissa, joka löytyy tuosta alaoikealta (arkisin 10-17)

Lisätarvikkeet