Sauman korjaus Näytä suurempana

Sauman korjaus

Uusi

Tee tilaus tuossa oikealla ->

Paketoi hyvin ja postita

Tilaus ommellaan Vaasassa

Verhot palautetaan 15 päivän sisällä

Kahden kuukauden takuu

Lisätietoja alla!

Tiedot

loader

* vaaditut kentät

15,00 €

Tiedot

Pitääkö vaatteet pestä ensin?

Tietysti, korjaamme vain puhtaita vaatteita! Vaatteiden pitää olla puhtaita ja niiden taskujen tyhjät. Emme vastaa taskuihin unohtuneista tavaroista. Jos vaate on likainen, pesemme vaatteen ja laskutamme pesumaksun 20€/vaate; laskun lähetämme paketin mukana. Emme vastaa pesussa vahingoittuneista tai värjäytyneistä vaatteista.

Miten paketoin vaatteeni?

Kun olet tehnyt tilauksen, paketoi vaatteesi huolellisesti. Käytä mielellään kierrätettyjä pakkausmateriaaleja kuten paksumpaa muovipussia tai mikseipä vaikka sanomalehteä monina kerroksina. Jos lähetät useamman vaatteen kerralla, kannattaa käyttää kierrätettyä pahvilaatikkoa. Ompelun jälkeen palautamme vaatteesi samassa paketissa, jossa lähetit ne, jotta säästäisimme paketointimateriaaleja ja siten luontoa.  Muista liittää mukaan nimesi ja osoitteesi.

Mihin osoitteeseen lähetän paketin?

alexandra&mia
Tammipiha, Pitkäkatu 28
65100 Vaasa, Suomi

Mitä lähettäminen maksaa?

Kun lähetät paketin, maksat toimituskulut itse - postipaketin hinta on yleensä 8,50€. Ompelupalvelun hintaan sisältyy ompelutyö, langat, tukikankaat, takaisinlähetyskulut ja alv 24%. Maksutapana on turvallinen ja luotettava Klarna Checkout.

Kuinka kauan siinä menee?

Ompelemme työn viiden päivän sisällä siitä, kun paketti on saapunut meille perille. Tavanomainen toimitusaika on enimmillään 15 päivää.

Voinko lähettää enemmänkin vaatteita korjattavaksi?

Tottakai! Meillä ei ole ylärajaa montako vaatetta otamme kerralla vastaan. Muista vain täyttää tilauslomake huolellisesti.

Onko teillä takuuta?

Tarjoamme kahden (2) kuukauden takuun sovitusta tehdystä työstä. Takuu ei kata vaatteen rikkoutumista toisesta kohtaa kuin alunperin. Jos et ole tyytyväinen työn laatuun, ota välittömästi yhteyttä sähklöpostilla info@alexandramia.fi.

Missä työ tehdään?

Koulutetut, ammattitaitoiset ompelijamme työskentelevät viihtyisässä ateljeessa Suomen aurinkoisimman kaupungin Vaasan keskustassa.

Mistä tiedän, että työ on valmis?

Kun työ on valmis, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, ja lähetämme vaatteesi takaisin postitse. Saat myös postin seurantakoodin sähköpostitse.

Miksi käyttäisin palveluanne?

Kun lähetät vaatteesi meille korjattavaksi, voit olla varma, että ompelutyö on hyvin tehty. Meille on tärkeää työn korkea laatu ja kestävyys. Kun käytät ompelupalveluitamme, tuet samalla paikallista käsityötä ja nuorta yrittäjyyttä. Vaatteiden korjaus on myös ympäristöystävällinen teko.

Mitä teette ympäristön hyväksi?

Käytämme uudelleen melkein kaiken meille saapuvasta pakkausmateriaalista. Lajittelemme jätteet huolellisesti. Liikkeemme muovikassit on valmistettu kierrätetystä muovista, ja kangaskassimme on ommeltu ateljeessamme uusiomateriaalista. Yritämme levittää tietoutta tekstiilien kierrätyksestä, uudelleen käytöstä ja ympäristövaikutuksista.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä sähköpostilla info@alexandramia.fi, soita +358505714742 tai jutellaan chatissa, joka löytyy tuosta alaoikealta (liiken aukioloajat).

Lisätarvikkeet