Hej, välkommen till oss!

Vår syateljé hittar du på
Storalånggatan 28-30
Ekgården i Vasa, Finland.

Den första alexandra&mia-ateljén öppnades i Kvevlax, Korsholm 2011 och den andra i Malax 2013. Till Vasa flyttade företaget 2014. I dagsläget ägs aktiebolaget av Maria Holm och har tre anställda.

Vi är en syateljé med inriktning på klädändringar, reparationer, nysömnad av damkläder och inredningstextil. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag. Vi brinner för en hållbarare och mer etisk inställning till textil och klädkonsumtion. När du väljer att reparera dina kläder istället för att köpa nya gör du ett miljömedvetet val samtidigt som du stöder lokala hantverkare.
Läs mer om våra sytjänster här.

När du anlitar oss kan du känna dig säker på att arbetet är gjort med omsorg, yrkeskännedom, blir färdigt i tid samt att du blir betjänad av proffs. Våra ledord är kvalitet, hållbarhet och nöjda kunder!

I nätbutiken kan du enkelt handla tyger, mattor samt färdigsydd eller måttbeställd hemtextil. Som första företag i Finland har vi även lanserat tjänsten Sytjänst Online, där du enkelt kan få dina kläder reparerade via postorder.
I Vasabutiken hittar du förutom tygförsäljning syateljén med industrisymaskiner och professionella sömmerskor redo att sy upp din beställning.


Om du har frågor, stora som små, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!
Du hittar oss i vår syateljé, online i vår webshop, på Facebook och Instagram.

Hälsningar,
Maria Holm, ägare 

   

Foton: VILJA Media