Ny dragkedja

Ny

Snabb och proffsig service

Dragkedsbyten i alla typer av plagg

Ingen tidsbokning behövs

Det är onödigt att kassera favoritplagg bara för att dragkedjan krånglar! 


Ta bara med dina rena kläder till oss på Storalånggatan 28 i Vasa, vi hjälper dig.
Välkommen!

Fler detaljer

Mer information

Vad kostar det?

Hela prislistan hittar du här.

Varför skall jag anlita er?

När du anlitar oss kan du känna dig säker på att arbetet blir bra gjort. Vi värderar hög kvalitet och hållbarhet. Genom att anlita oss stöder du lokalt hantverk och unga företagare. När du väljer att reparera dina kläder istället för att köpa nya gör du samtidigt ett miljömedvetet val.

Hur länge tar det?

Leveranstiden är 1-14 efter att plagget lämnats in eller enligt överenskommelse. Behöver plagget vara klart till ett visst datum, meddela oss i samband med inlämningen. Vi meddelar per sms när arbetet är klart att avhämtas.

Behöver kläderna tvättas före?

Javisst, vi arbetar bara med rena kläder! Kläderna bör alltid vara tvättade och fickorna tömda. Vi ansvarar inte för eventuella tillhörigheter kvarglömda i fickor.

Hurudan dragkedja sys i?

Vid inlämning kommer vi överens om vilken typ av dragkedja som sys i. Vi använder oss främst av YKK's dragkedjor av hög kvalitet. Vi har dragkedjor i lager.

Var utförs arbetet?

Sömnaden utförs av professionella utbildade sömmerskor i centrum av Finlands soligaste stad Vasa på Storalånggatan 28 under schyssta arbetsförhållanden.

Vad gör ni för miljön?

Packmaterial vi får in till butiken återanvänds till stor del. Vi sorterar allt avfall noggrant och för till återvinning. Butikens plastpåsar är gjorda av återvunnen plast och våra tygkassar med snygga tryck är sydda här hos oss av återvunnet tyg. Vi försöker uppmuntra till och sprida kunskap om textilåtervinning och miljöpåverkan.

Frågor?

Kontakta oss gärna via email: info@alexandramia.fi, ring +358505714742 eller hör av dig via vår chattfunktion nere till höger (vardagar 10-17)

Matchande produkter och tillbehör

Relaterade inlägg