Sy om damkläder

Ny

Snabb och proffsig syservice

Många års erfarenhet

Ingen tidsbokning behövs

För att kunna beräkna priset för passformsändringar behöver plagget provas först. Provningen är kostnadsfri.

Ta med dina rena kläder till oss på Storalånggatan 28 i Vasa, vi hjälper dig.
Välkommen!

Fler detaljer

Mer information

Vad kostar det?

Hela prislistan hittar ni här.  För att kunna beräkna priset för passformsändringar behöver plagget provas först. Provningen är kostnadsfri.

Syr ni i alla typer av plagg?

Ja. Vi syr i alla typer av klädesplagg och material, även läder. Vid provning av festklänningar bör skor och BH tas med till provning.

Behöver kläderna tvättas före?

Javisst, vi arbetar bara med rena kläder! Kläderna bör alltid vara tvättade och fickorna tömda. Vi ansvarar inte för eventuella tillhörigheter kvarglömda i fickor.

Varför skall jag anlita er?

När du anlitar oss kan du känna dig säker på att arbetet blir bra gjort. Vi värderar hög kvalitet och hållbarhet. Genom att anlita oss stöder du lokalt hantverk och unga företagare. När du väljer att reparera dina kläder istället för att köpa nya gör du samtidigt ett miljömedvetet val.

Hur länge tar det?

Leveranstiden är 1-14 efter att plagget lämnats in eller enligt överenskommelse. Behöver plagget vara klart till ett visst datum, meddela oss i samband med inlämningen. Vi meddelar per sms när arbetet är klart att avhämtas.

Har ni garanti?

Vi har nöjdhetsgaranti! Du betalar först när du är nöjd och ditt plagg sitter som det ska. Om du inte är nöjd med arbetet, ta genast kontakt med oss via vår email info@alexandramia.fi

Var utförs arbetet?

Sömnaden utförs av professionella utbildade sömmerskor i centrum av Finlands soligaste stad Vasa på Storalånggatan 28 under schyssta arbetsförhållanden.

Vad gör ni för miljön?

Packmaterial vi får in till butiken återanvänds till stor del. Vi sorterar allt avfall noggrant och för till återvinning. Butikens plastpåsar är gjorda av återvunnen plast och våra tygkassar med snygga tryck är sydda här hos oss av återvunnet tyg. Vi försöker uppmuntra till och sprida kunskap om textilåtervinning och miljöpåverkan.

Frågor?

Kontakta oss gärna via email: info@alexandramia.fi, ring +358505714742 eller hör av dig via vår chattfunktion nere till höger (vardagar 10-17)

Relaterade inlägg