Jeans reparation

Ny

Snabbt och smidigt

Proffsigt resultat

Klimatsmart

Visste du att det går åt ca 10.000 liter vatten för att tillverka ett par jeans?

Förläng livslängden på dina gamla favoritjeans genom att låta reparera dem när de går sönder.

Vi byter knappar, dragkedjor, förstärker svaga områden samt lappar hål.

Fler detaljer

Mer information

Vad kostar det?

Hela prislistan hittar du här.

Varför skall jag anlita er?

När du anlitar oss kan du känna dig säker på att arbetet blir bra gjort. Vi värderar hög kvalitet och hållbarhet. Genom att anlita oss stöder du lokalt hantverk och unga företagare.
När du väljer att reparera dina kläder istället för att köpa nya gör du samtidigt ett miljömedvetet val.

Hur blir resultatet?

Jeansen repareras utan synliga lappar på framsidan. Vi strävar efter att reparationen skall smälta in i tyget och bli så diskret som möjligt. Vid behov lägger vi tyg som förstärkning på avigsidan vid reparationen, detta gör att jeansen blir litet styvare men mjuknar vid användning och tvätt.

Hur länge tar det?

Leveranstiden är 1-14 efter att plagget lämnats in eller enligt överenskommelse. Behöver jeansen vara klart till ett visst datum, meddela oss i samband med inlämningen. Vi meddelar per sms när arbetet är klart att avhämtas.

Behöver jeansen tvättas före?

Javisst, vi arbetar bara med rena kläder! Kläderna bör alltid vara tvättade och fickorna tömda. Vi ansvarar inte för eventuella tillhörigheter kvarglömda i fickor.

Kan jag beställa reparation för mera än ett par jeans?

Det går alldeles utmärkt! Vi har ingen övre gräns för hur många plagg vi tar emot.

Var utförs arbetet?

Sömnaden utförs av professionella utbildade sömmerskor i centrum av Finlands soligaste stad Vasa på Storalånggatan 28 under schyssta arbetsförhållanden.

Vad gör ni för miljön?

Packmaterial vi får in till butiken återanvänds till stor del. Vi sorterar allt avfall noggrant och för till återvinning. Butikens plastpåsar är gjorda av återvunnen plast och våra tygkassar med snygga tryck är sydda här hos oss av återvunnet tyg. Vi försöker uppmuntra till och sprida kunskap om textilåtervinning och miljöpåverkan.

Frågor?

Kontakta oss gärna via email: info@alexandramia.fi, ring +358505714742 eller hör av dig via vår chattfunktion nere till höger (vardagar 10-17)

Relaterade inlägg