Presentkort - Klädreparation

Ny

Ekologisk och uppskattad present

Löser en väns klädbekymmer!


Din vän kan nu enkelt och smidigt få tex. en dragkedja utbytt, jeans lappade, sömmar reparerade, knappar fastsydda eller passformen justerad i sina favoritplagg.

Efter din beställning skickar vi presentkortet som PDF till mailadressen du angivit, så kan du enkelt skicka vidare eller skriva ut det i pappersformat.

Fler detaljer

loader

* obligatoriska fält

25,00 €

Mer information

Hur länge är presentkortet i kraft?

Presentkortet gäller i 12 månader efter beställningsdatum.

Vad kostar tjänsterna?

Hela prislistan hittar ni här.  För att kunna beräkna priset för passformsändringar behöver plagget provas först. Provningen är kostnadsfri.

Syr ni i alla typer av plagg?

Ja. Vi syr i alla typer av klädesplagg och material, även läder. Vid provning av festklänningar bör skor och BH tas med till provning.

Varför skall jag anlita er?

När du anlitar oss kan du känna dig säker på att arbetet blir bra gjort. Vi värderar hög kvalitet och hållbarhet. Genom att anlita oss stöder du lokalt hantverk och unga företagare. När du väljer att reparera dina kläder istället för att köpa nya gör du samtidigt ett miljömedvetet val.

Hur länge tar det?

Leveranstiden är 1-14 efter att plagget lämnats in eller enligt överenskommelse. Behöver plagget vara klart till ett visst datum, meddela oss i samband med inlämningen. Vi meddelar per sms när arbetet är klart att avhämtas.

Har ni garanti?

Vi har nöjdhetsgaranti! Du betalar först när du är nöjd och ditt plagg sitter som det ska. Om du inte är nöjd med arbetet, ta genast kontakt med oss via vår email info@alexandramia.fi

Var utförs arbetet?

Sömnaden utförs av professionella utbildade sömmerskor i centrum av Finlands soligaste stad Vasa på Storalånggatan 28 under schyssta arbetsförhållanden.

Vad gör ni för miljön?

Packmaterial vi får in till butiken återanvänds till stor del. Vi sorterar allt avfall noggrant och för till återvinning. Butikens plastpåsar är gjorda av återvunnen plast och våra tygkassar med snygga tryck är sydda här hos oss av återvunnet tyg. Vi försöker uppmuntra till och sprida kunskap om textilåtervinning och miljöpåverkan.

Frågor?

Kontakta oss gärna via email: info@alexandramia.fi, ring +358505714742 eller hör av dig via vår chattfunktion nere till höger (vardagar 10-17)

Matchande produkter och tillbehör