Presentkort - Gardiner och tyger

Ny

 Skräddarsydda hemtextilier

Perfekt inflyttningspresent!


Skräddarsydda och välplanerade gardiner, kuddar och dukar i hög kvalitet till din väns hem eller villa! Vi står till tjänst med allt från inredningstyger, planering, hembesök och sömnad.

Efter din beställning skickar vi presentkortet som PDF till mailadressen du angivit, så kan du enkelt skicka vidare eller skriva ut det i pappersformat.

Fler detaljer

loader

* obligatoriska fält

50,00 €

Mer information

Hur länge är presentkortet i kraft?

Presentkortet gäller i 12 månader efter beställningsdatum.

Vad kostar tjänsterna?

Hela prislistan hittar ni här. 

Varför skall jag anlita er?

En enhetlig och snygg textilinredning är en viktig del av hemmet. Vi har lösningarna som passar just er.
När du anlitar oss kan du känna dig säker på att arbetet blir bra gjort. Vi värderar hög kvalitet och hållbarhet.
Genom att anlita oss stöder du lokalt hantverk.

Får man låna hem tygprover?

Absolut. Vårt mål är att du skall bli nöjd med ditt köp och ha glädje av dina textilier länge. Därfår får du alltid låna hem tygprover för att försäkra dig om att tyget är det rätta för just ditt hem.

Har ni garanti?

Vi har nöjdhetsgaranti! Du betalar först när du är nöjd och ditt plagg sitter som det ska. Om du inte är nöjd med arbetet, ta genast kontakt med oss via vår email info@alexandramia.fi

Var utförs arbetet?

Sömnaden utförs av professionella utbildade sömmerskor i centrum av Finlands soligaste stad Vasa på Storalånggatan 28 under schyssta arbetsförhållanden.

Vad gör ni för miljön?

Packmaterial vi får in till butiken återanvänds till stor del. Vi sorterar allt avfall noggrant och för till återvinning. Butikens plastpåsar är gjorda av återvunnen plast och våra tygkassar med snygga tryck är sydda här hos oss av återvunnet tyg. Vi försöker uppmuntra till och sprida kunskap om textilåtervinning och miljöpåverkan.

Frågor?

Kontakta oss gärna via email: info@alexandramia.fi, ring +358505714742 eller hör av dig via vår chattfunktion nere till höger (vardagar 10-17)

Matchande produkter och tillbehör